• KVZ kan niet zonder sponsoren. Zij zijn ontzettend belangrijk voor onze bruisende sportvereniging. Als KVZ-er kan jij iets terug doen. Koop zo veel mogelijk bij onze sponsoren en laat zien dat je van KVZ bent. Neem kaartjes mee uit de kantine en laat die achter bij de sponsor waar je koopt. Elke week zetten we een sponsor in het zonnetje. Deze week De Lekkere Bakker van Zuijlen.     

    De Lekkere Bakker van Zuijlen heeft de bakkerij en een winkel op de Dreiumme in Warnsveld en een winkel op de Brink. De Lekkere Bakker wil je energie geven. Daarom bakken zij al meer dan 40 jaar voor jou de beste broodsoorten en het lekkerste banket. Vol liefde voor het vak en met passie voor het product. Dat zie je in de winkels, dat ruik je in de bakkerij en dat proef je terug in het eindproduct. De Lekkere Bakker wil het anders doen, b├ęter zelfs. Daarom staan ze jou zorgvuldig te woord om er zeker van te zijn dat je krijgt waarnaar je verlangt. Is het desembrood? Iets met minder koolhydraten of lactose vrij? Wil je zeker weten dat een product past bij jouw gezondheidsidealen? Is er een feestelijk moment op komst? Het is de missie van De Lekkere Bakker om jou blij te maken, dus vertel je wensen!

    Voor meer informatie, ook over online bestellen kijk hier https://delekkerebakker.nl/

    De Lekkere Bakker van Zuijlen is al een aantal jaar sponsor van KVZ. Net als de andere winkels van Winkelcentrum de Brink is de bakkerij goed zichtbaar met een bord bij het AH De Brink Schuttersveld.         

    Hartelijk dank De Lekkere Bakker van Zuijlen.