• G-Korfbal

  Bij KVZ is een  groep korfballers met een verstandelijke beperking actief. Op dit moment bestaat de groep uit  11 korfballers. De deelnemers variëren in leeftijd van 15 tot 49 jaar.

  Trainen en competitie

  Er wordt éénmaal per week getraind, op dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Het team neemt deel aan de competitie. In de competitie wordt op een aantal zaterdagen een driekamp gespeeld, zowel op het veld als in de zaal. Het G-team wordt getraind en begeleid door twee echtparen: Ilse en Bennie Brands en Hein en Liesbeth Pasman.

  Nevenactiviteiten

  Ook naast het trainen en de competitie is het G-team bijzonder actief. Jaarlijks doet het G-team mee aan verschillende toernooien.  Verder staat met kerst  het G-ourmetten op het programma en in de zomer een gezellige Barbecue. Ook is er elk jaar een teamuitje, bijvoorbeeld naar de dierentuin, een pretpark, de Apenheul of een nachtje op de camping. En natuurlijk wordt het G-team  betrokken bij KVZ-activiteiten, zoals het meelopen met de avondvierdaagse en het schutterstoernooi.

  Keertje komen kijken of meetrainen?

  Natuurlijk ben je van harte welkom bij een training op dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur in de Hanzehal. Mogelijk trainen wij op het veld op een ander moment, dus neem voor de zekerheid eerst even contact op.

  Voor meer informatie bel of mail naar Ilse Brands 0575-518291 of brands40@gmail.com