• Handige informatie

 • Informatie over het wedstrijdprogramma vind je op deze website: de aanvangstijden, scheidsrechters en locaties. Actuele info staat ook in de KNKV-app. Voor meer uitleg voor de app zie hieronder.

  Let op: het wedstrijdprogramma en andere gegevens kunnen steeds veranderen. Check dus regelmatig de website en/of de KNKV-app. Veel wordt ook via apps van de teams gecommuniceerd.

  Vervoer

  • Jeugdteams:
   Ook dit seizoen regelen de teamouders het vervoer voor de jeugdteams. Dit wordt via de team-app gedeeld. Elke teamouder maakt voor zijn/haar team een schema voor: het vervoer naar uitwedstrijden (rijders en vertrektijden).
  • Senioren en G
   De seniorenploegen en de G-teams regelen ook zelf het vervoer.
  • Vertrekpunt:
   We vertrekken naar uitwedstrijden vanaf het veld van KVZ tenzij de coach iets anders aangeeft.

  KNKV wedstrijdzakenapp

  Al enkele seizoenen maakt KVZ gebruik van de KNKV-app.   Dit programma is te benaderen via de KNKV-app, die je op je smartphone of tablet kunt downloaden. Dit is dezelfde app die het KNKV ook gebruikt voor het digitale wedstrijdformulier. Je hebt dus via deze app ook direct toegang tot je eigen wedstrijdprogramma en/of het wedstrijdprogramma van je kind(eren) of van de teams waarvan jij coach/trainer bent. Download deze app en maak een account aan.

  Voor de registratie maak je gebruik van het e-mailadres dat bij KVZ bekend is en waarop je de nieuwsbrief ontvangt. Als kinderen een eigen account willen aanmaken, geef dan het e-mailadres door aan de ledenadministratie@kvz2000.nl. Dan worden de gegevens ingevoerd en kan het account worden geactiveerd.

  • Na het installeren van de app meld je je aan met je emailadres en kies je zelf een wachtwoord. Je ontvangt dan een mail op dat e-mailadres "activeren sportlink account". Je klikt op de link in deze mail en dan ontvang je een bevestiging van de activering van het account. Het kan soms even duren voordat dit binnen komt. Alle clubs zijn volop bezig in sportlink.
  • Als je bent aangemeld dan klik je op jezelf de button met eventuele foto, die Persoonlijk heet.
  • Dan kom je in je eigen programma.

  Afzeggen

  Senioren zeggen af bij hun aanvoerder. De jeugd meldt zich af bij de coach. Aanvoerders en coachen regelen zelf de nodige vervanging in overleg met de collega trainers/coaches en/of aanvoerders. Bij problemen kun je altijd bij de Technische Commissie terecht. Voor vervanging van rijden en fluiten moet je zelf zorgen.