• Kom je ook meedoen bij de Kangoeroe Klup?

 • Wat is de Kangoeroe Klup?

  De Kangoeroe Klup is lekker bewegen voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar! Spelletjes doen met elkaar, lekker rennen en een klein beetje korfballen op een lage, brede korf zijn enkele van de spellen die we doen! De kinderen leren in een veilige omgeving het samenspel dat bij onze sport hoort.

  De naam 'Kangoeroe Klup' is gekozen, omdat de kangoeroe veel vaardigheden heeft die horen bij de korfbalsport. Denk aan snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Ook heeft de kangoeroe een buidel, die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt.

  Praktische informatie

  In het najaar en voorjaar komt de Kangoeroe Klup buiten bij elkaar: elke zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur op het KVZ veld.
  In de wintermaanden (van eind oktober t/m eind maart) is de Kangoeroe Klup binnen. Dan gaan we lekker naar de Hanzehal. De tijden zijn in principe ook om 10.00 uur maar dat kan verschillen in verband met beschikbaarheid.

  Wil je ook meedoen bij de Kangoeroe Klup?

  Stuur een mail naar bernettehesselink@hotmail.com Dan neemt Bernette contact met je op. Zij co├Ârdineert de Kangoeroe Klup!