• KTZ commissie (Korfbal Technische Zaken)

 • KTZ is de commissie binnen KVZ die verantwoordelijk is voor alle korfbaltechnische zaken.

  Je kunt hierbij denken aan teamindelingen, trainingstijden, vinden van trainers/coaches, coördineren van oefenwedstrijden etc.

  Heb je vragen voor KTZ, stuur een mail naar ktz@kvz2000.nl of spreek 1 van onderstaande coördinatoren aan op het veld.

   

  Kees Pieters - Voorzitter

  Ik ben Kees Pieters, getrouwd met Angelique en samen hebben we een zoon (Thijs) van 15 die bij KVZ in de A1 speelt. Ik speel al korfbal vanaf 1974 (begonnen bij ZKC`16) en heb gespeeld tot 1991. Na het spelen ben ik me gaan toeleggen op het arbitrale vlak en dat heeft geresulteerd dat ik het heb geschopt tot internationaal scheidsrechter en 2 zaalfinales heb mogen fluiten in Ahoy. In 2009 heb ik afscheid genomen van het hoogste niveau en nu fluit ik bijna wekelijks wedstrijden op een wat lager niveau maar haal er nog veel voldoening uit. Onze zoon Thijs is via het schoolkorfbal in aanraking gekomen met korfbal en heeft er veel plezier in. Via de huidige voorzitter Henk Jan Milius ben ik benaderd om iets binnen KVZ te gaan doen dan alleen maar fluiten en ik heb mij aangemeld bij de KTZ zo`n 2 jaar geleden. Door het stoppen van enkele oudgedienden binnen de KTZ werd ik gevraagd als voorzitter van de KTZ en dat is een drukke maar mooie taak binnen deze vereniging. De lijnen onderling zijn nu heel kort en dat werkt voor iedereen prettig. We werken samen op basis van gelijkwaardigheid en iedereen heeft zijn/haar eigen `afdeling`. Bij grotere vraagstukken komen we samen of wordt dit afgestemd via de app/mail. We zijn heel benaderbaar dus als jullie een vraag hebben schroom dan niet en spreek ons aan op het veld of mail ons via ktz@kvz2000.nl dan nemen we direct contact met jullie op.

   

  Anja Nederhand - Seniorenteams en oefenwedstrijden

  Ik ben Anja Nederhand, vanaf de oprichting lid van KVZ en daarvoor lid van ZKC. Bij ZKC heb ik met veel korfbalplezier alle selecties doorlopen. Als lid van de KTZ, ben ik aanspreekpunt voor de senioren, behalve voor senioren 1 en 2. Tevens doe ik coördinatie van de oefenwedstrijden samen met Kees Pieters.

  Guy Severein -  coördinator A, B en C jeugd en communicatie

  Mijn naam is Guy Severein en binnen KVZ speel ik in het derde. Op maatschappelijk vlak werk in de GGZ voor Tactus Verslavingszorg. Korfbal zit in mijn leven zo lang ik kan heugen. Samen met Sander zijn wij onderdeel van de laatste generatie die voor één van de twee clubs hebben gespeeld wat later is gefuseerd in KVZ. Voor de geïnteresseerden dit was natuurlijk de Zutphense korfbal club (ZKC). Voordat we oude koeien uit de sloot gaan halen, KVZ is mijn grote liefde. KVZ heeft mij gedurende mijn jeugd veel geleerd, gesteund en ontwikkeld tot de persoon wie ik nu ben. Teamsport en verenigingsleven is de basis voor de sociale ontwikkeling van een kind, puber en volwassene. Op korfbal technisch vlak heb ik altijd wedstrijdkorfbal gespeeld waarvan de laatste 9 jaar in de selectie van KVZ. Dit doe ik met veel passie en plezier. Hopelijk gaan we de komende jaren met zowel het 1e als 2e team een aantal mooie promoties tegemoet waardoor korfbal in Zutphen weer landelijk op de kaart gezet wordt.

  Wat is mijn rol binnen het kernteam:

  • Aanspreekpunt voor trainers, coaches en kinderen en ouders van de A, B en C jeugd.
  • Ik zorg voor de secretariële zaken. Beheer de agenda en notulen.
  • Ik onderhoud de digitale communicatie met de trainers.
  • Ik ben betrokken bij gesprekken met ouders en spelers.
  • Ik ben het manusje van alles, het kernteam zet mij overal en nergens in waar nodig.

  Mocht je mij zien lopen op het veld (di, do en za) spreek mij gerust aan wanneer er vragen/opmerkingen/knelpunten of iets dergelijks aan de orde zijn.

  Nardia van Loenen - coördinator D, E en F jeugd

  Ik ben Nardia van Loenen, samen met Danny Vermeer heb ik 3 kinderen welke ook actief zijn bij KVZ. In een heel ver verleden ben ik zelf ook een aantal jaar actief geweest als speler bij Rapiditas. En inmiddels ben ik alweer bijna 10 jaar betrokken bij KVZ. Eerst alleen als toeschouwer en al snel ben ik gaan ondersteunen bij het geven van trainingen en coachen van verschillende teams binnen de jeugd.

  Tijdens deze periode heb ik de trainers cursussen KT2 en KT3 succesvol afgerond.

  Door verandering van functie binnen mijn werk lukt het helaas op dit moment niet om structureel actief trainen te geven maar zo nu en dan val ik wel in waar nodig. Onlangs vernam ik dat er een plekje vrij was binnen de KTZ als coördinator van de D/E/F teams. Op deze manier blijf ik toch meer betrokken binnen de jeugd van KVZ en heb deze uitdaging dan ook met beide handen aangepakt.

  Regelmatig ben ik op het veld te vinden dus voor vragen kom gerust naar mij toe. Ook via de mail van de KTZ is het mogelijk om een afspraak te plannen als er vragen zijn.