• Vandaag is het d’rop of d’ronder voor ons als 2, momenteel staan we onderaan met 1 punt minder dan Telstar. Het is dus van belang dat we deze wedstrijd winnen om alles in eigen hand te houden. Als voorwedstrijd hadden we de A1 voor ons, wat was het een genot om naar ze te kijken. Ze speelden tegen de nummer 1 uit hun poule, maar daar was niks van te zien. Ze wonnen de wedstrijd dan ook verdient met 25-15.

    Onze wedstrijd begon voor de verandering eens op tijd. Het belang van de wedstrijd was te voelen aan het begin. Het duurde dan ook 10 minuten voordat we scoorden en na een kwartier stond er 1-5 op het scorebord. Aan beide kanten vielen de doelpunten niet echt en daardoor was de ruststand 4-9. Een stand die nog niet in ons voordeel was. Na 5 minuutjes rust floot de scheidsrechter voor het begin van de tweede helft. Na 10 minuten spelen in de tweede helft was de tussenstand 7-13. De ballen wilden er maar niet in bij ons. Met nog 12,5 minuut te spelen stond die stand er nog steeds. In die laatste 12,5 minuut werd er niet veel meer gescoord. Na 60 minuten spelen floot de scheidsrechter de wedstrijd af en stond er voor ons een negatieve stand van 9-17 op het scorebord.

    Wissels bedankt voor het meespelen en dat jullie de bank wouden warm houden. Het geluk was vandaag helaas niet aan onze kant. Het wordt voor ons een hele zware opgave om in deze klasse te kunnen blijven, we hebben het helaas ook niet meer zelf in de hand. Een allen die ons is wezen aanmoedigen bedankt!
    Iedereen een heel fijn weekend gewenst en tot de volgende ronde.

    Groetjes het Tweede