• Zaterdag 20 april, toen vanochtend de gordijnen open gingen zag het er droog uit. Maar als je je verder in het weer ging verdiepen zag je dat het erg wisselvallig weer zal worden vandaag. Na een ochtend met verschillende huishoudelijke taken was het om 12.30 tijd om ons te melden op het veld. We zouden met de gehele selectie om 12.45 vertrekken naar Apeldoorn. Vandaag hadden we namelijk allebei een uitwedstrijd naar KV Apeldoorn. Toen we aankwamen in Apeldoorn was het weer niet denderend, elke 5 minuten was het een ander weerbeeld.

    Om 14.30 was het dan eindelijk tijd voor Het Tweede. Er was met het begin van de wedstrijd gelijk al verwarring. Dit omdat de eerste aanval verdediging startte en de eerste verdediging aanval begon. Lekker verwarrend allemaal weer. De eerste helft ging het aardig gelijk op. Apeldoorn wist in het eerste kwart telkens een voorsprong te pakken waarop wij de aansluiting weer scoorden. Uiteindelijk wisten wij dat in het tweede kwart over te pakken wat ervoor zorgde dat wij de rust in gingen met 1 verschil in ons voordeel. Na rust gingen we verder waar we gebleven waren, voorsprong behouden. De tweede helft wisten we er voor te zorgen dat het gat minimaal 2 doelpunten bleef. Apeldoorn probeerde wel om het gat te dichten, maar door beheerst te blijven spelen wisten we zelfs het gat naar 4 verschil te brengen. Dit hielden we de rest van de wedstrijd vol, wat er uiteindelijk toe leidde dat we onze wedstrijd wisten te winnen met 12-16.

    Kay, Danique K. en Esmee (die op het allerlaatste moment nog ingevlogen werd) bedankt voor het wissel zitten. Jullie aanmoediging heeft zeer geholpen langs de kant. Ook wil ik het grote aantal publiek bedanken dat ondanks het weer toch is wezen komen om ons aan te moedigen. Iedereen een heel fijn weekend gewenst en tot de volgende ronde (11 mei uit tegen Amicitia).

    Groetjes Het Tweede