• Vandaag is het alweer de eerste dag van de zesde maand van het jaar. Dit betekende dat onze laatste uitwedstrijd van het seizoen op het programma stond. We mochten dit keer naar Nijverdal afreizen om het op te nemen tegen NKC'51 3. Voor ons betekende dat dat we moesten winnen om handhaving in eigen hand te houden.

    Om 15.30 floot de scheids voor het begin van de wedstrijd. Vanaf het begin van de wedstrijd hadden we eindelijk een keer grip op de wedstrijd. In het begin ging het gelijk op. We konden niet de gewenste voorsprong pakken die we wilden. Dit resulteerde tot een klein voorsprongtje van 1 verschil, 8-9 was de ruststand. Een klein min puntje was wel dat we Elke een paar minuten voor tijd vanwege een ongelukkige blessure moesten wisselen. In het begin van de tweede helft konden we nog geen afstand nemen van NKC, maar na een paar tactische wissels van onze hoofdcoach Henk Jan konden we uitlopen naar 2 verschil. Het duurde daarna nog een lange tijd voordat we verder uit konden lopen. Maar gelukkig wisten we 5 minuten voor tijd het verschil naar 4 doelpunten te brengen. Hierdoor konden we de laatste minuten gecontroleerd uitspelen, ofniet Twan 😉. Naar een uurtje gespeeld te hebben floot onze scheids voor het einde van de wedstrijd in en stond er in ons voordeel een eindstand van 11-16 op het scorebord.

    Wissels en publiek bedankt voor het aanmoedigen. Dat heeft ons er goed doorheen gehaald vandaag. Volgende week staat tegen Apeldoorn de allerlaatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Hopelijk zien we jullie dan met grote getalen! We nemen dan ook afscheid van een aantal spelers en van onze grote vertrouwde Fysio Harold, hoe mooi is het als Harold na ruim 10 jaar onder een groot gejuich afscheid kan nemen.
    Iedereen een fijn weekend gewenst en tot volgende week!

    Groetjes het Tweede