• Ik wil graag lid worden!

 • Om lid te worden van KVZ kan gebruik gemaakt worden van dit aanmeldformulier

  Contributie en Lidmaatschap

  Contributiebedragen zijn per maand. Eventuele contributiewijzigingen worden voorgesteld op de Algemene Ledenvergadering. Een lidmaatschap kan alleen per 3 maanden opgezegd worden.

  Lid worden of  opzeggen van het lidmaatschap kan via ledenadministratie@kvz2000.nl of per post t.a.v. Marloes Saalmink, Het Wekenstroo 3, 7231 NC Warnsveld.

  Soort lidmaatschap 
  Bedrag in € per maand * 
  WELPEN [alleen trainen]  €       6,50
  F, E en D jeugd [pupillen]  €    13,70
  C en B jeugd [aspiranten]  €    16,05
  A-jeugd [junioren]  €    20,20
  Senioren  €    28,40
  Jeugd & Senioren [niet spelend]  €       9,25
  Recreanten  €    10,15
  G-korfbal  €    11,30
  Alleen veld/zaal  €    19,60
  Gezinscontributie  €    66,70

   

   

  * per 1 juli 2023.

   

  Stichting Leergeld

  Steeds meer kinderen in Zutphen en Warnsveld kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun vriendjes/vriendinnetjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld Zutphen wil deze kinderen graag helpen! Inmiddels betaalt Leergeld Zutphen al voor veel kinderen hun contributie voor sport, zwemles of schoolbijdrage. Maar we weten dat er toch nog kinderen zijn die niet kunnen meedoen. Misschien ken je wel iemand die ook op korfbal wil, maar waarvan de ouders dat niet kunnen betalen. Of misschien ben je zelf wel een ouder die het moeilijk vindt om de contributie te betalen. Ook voor kleding of bijvoorbeeld het jaarlijkse kamp kan Leergeld Zutphen een bijdrage leveren. Wil je meer informatie, kijk dan op http://www.leergeld.nl/zutphen