• Zaterdag 18 november stond de eerste thuiswedstrijd van de B1 op het programma. Vorige week helaas verloren van Devinco B1 met 10-8 maar die wedstrijd bood wel perspectief voor de rest van het seizoen. Ik was er door medische omstandigheden niet bij en heb dus geen verslag geschreven maar probeer dit nu weer wekelijks te doen.

We moesten noodgedwongen starten met Thijs in de basis (dank aan de A1 dat hij werd afgestaan) want Joris is een behoorlijke tijd ziek geweest met een flinke griep (hij heeft gelukkig wel het team aangemoedigd vanaf de bank!). Maud is op de weg terug van een knieblessure en zat wissel en dat gold ook voor Mare die last van de knie had.

De afgelopen week getraind op afwerken want we blijven kampioen in kansen missen. Ook deze wedstrijd starten we qua spel prima maar de bal wilde er niet in en dan zal je altijd zien dat Spirit wel scoort. Gelukkig wisten we de aansluiting te vinden en liepen we snel uit naar 3-1 in ons voordeel. Via 3-2 liepen we uit met prima spel naar 8-2, Spirit scoorde 9-3 waarna we uiteindelijk de ruststand op 10-4 konden bepalen.

In de rust afgesproken dat Maud en Mare in de loop van de tweede helft erin zouden komen als de stand het zou toelaten. Afgesproken dat we de lijn van ons spel moesten doorzetten zoals we de tweede helft zijn geƫindigd.

We starten weer goed en via 11-4 liepen we uit naar 13-5 met nog 15 minuten te spelen. Toen was het tijd om Maud en Mare te brengen voor Thijs en Isa. Het spel bleef qua tempo hoog maar de afronding liet helaas te wensen over want we hebben niet meer gescoord de laatste 15 minuten en Spirit wist nog wel 3x te scoren maar we uiteindelijk wel verdiend hebben gewonnen met 13-8.

Volgende week spelen we weer thuis met als tegenstander Apeldoorn B1 om 12.30 uur dus iedereen is welkom.