• KVZ kan niet zonder sponsoren. Zij zijn ontzettend belangrijk voor onze bruisende sportvereniging. Als KVZ-er kan jij iets terug doen. Koop zo veel mogelijk bij onze sponsoren en laat zien dat je van KVZ bent. Neem kaartjes mee uit de kantine en laat die achter bij de sponsor waar je koopt. Maak een scan of foto van de kassabon en mail die naar kassabonactie@kvz2000.nl. Elke week zetten we een sponsor in het zonnetje. Deze week Montagne Schilderwerken.

    Montagne Schilderwerken is een Zutphens schildersbedrijf. Het is een eenmansbedrijf dat gespecialiseerd is in schilderwerk en glaszetten. Robert Montagne is een vakman die werk maakt  van uw schilderklus. Hij heeft geen website of bedrijfspagina op facebook. Hij is gewoon te bereiken op 06-25525638.

    Montagne Schilderwerken is al jarenlang sponsor van KVZ. Met een bord langs het hoofdveld is het schildersbedrijf goed zichtbaar. Eigenaar Robert Montagne is afkomstig uit een echte korfbalfamilie. Hij heeft zelf ook gespeeld, in de jeugd en later in de senioren selectie. Vanwege blessures moest hij stoppen, maar hij draagt KVZ nog altijd een warm hart toe. Hartelijk dank, Montagne Schilderwerken.