• Wij zijn blij om te kunnen melden dat met ingang van seizoen 2024/2025 Sjaak van der Horst, Sam Severein en Alec van Loo verantwoordelijk zullen zijn voor KVZ A1.

    Sjaak was jarenlang actief als speler van onder andere Rapiditas, ZKC en Steeds Hooger. Naast zijn ervaring als speler is Sjaak trainer geweest van Steeds Hooger en hoofdtrainer van onder meer Sparta Zwolle, Viking Wijk bij Duurstede, KC Ermelo, Meko '74 en KV Eerbeek.

    Als werk heeft Sjaak een bedrijfje dat gespecialiseerd is in het aanleggen van gas, water en stroom aansluitingen.

    “Als trainer zal ik er altijd voor gaan om iedere speler te laten korfballen met de mogelijkheden die ze hebben en te verbeteren d.m.v. individuele training. Ook hecht ik veel waarde aan groepsdynamiek dus het geheel een wedstrijd winnen of verliezen doe je als collectief. En dat vinden mijn mede collega trainers bij KVZ A1 gelukkig ook”.
    “Ik verwacht van het komende seizoen dat we het leuk gaan hebben als team en coaches van deze ploeg, waar respect en vertrouwen in elkaar op nummer 1 staat”.

    Sam en Alec kennen we natuurlijk als KVZ’ers in hart en nieren. Beide spelen momenteel nog in de selectie van KVZ. Alec pakt na een sabbatical van een jaar het trainerschap weer op. Sam heeft het afgelopen jaar Rick en Remco ondersteund bij de A1 en kijkt uit naar komend seizoen: "Ik kijk uit naar het ontdekken en ontwikkelen van de individuele kwaliteiten van jonge spelers en daarmee een groep te vormen die samen wedstrijden kunnen winnen op de kracht van het 'team' ".