• Het bestuur heeft bij KVZ een Coördinator VOG / Vertrouwenscontactpersoon sexuele intimidatie aangesteld.

  Het is Hannie van Loo en zij heeft bij NOC/NCF een opleiding gevolgd om deze taak goed en zorgvuldig uit te kunnen voeren.
  De taak van een Vertrouwenscontactpersoon sexuele intimidatie (kortweg VCP) is drieledig:
  a. Eerste opvang / aanspreekpunt voor leden die te maken hebben met sexuele initimidatie of ander ongewenst gedrag
  b. Doorverwijzen
  c. Preventieactiviteiten.

  Zij stelt zich bij deze graag voor aan de leden van KVZ:

  Dag allemaal,

  Mijn naam is Hannie van Loo. Ik ben 48 jaar, gehuwd en heb twee zonen. Mijn beroep was Verpleegkundige  Maar ik ben sinds een paar jaar full-time moeder.

  Mijn karakter kan ik het best omschrijven als behulpzaam en praktisch. Daarnaast ben ik niet sportief maar zit ik toch middenin een actieve sportvereniging die vooral sportiviteit en professionaliteit uitstraalt. Dat ik daar deel van mag uitmaken heb ik vooral te danken aan mijn kinderen. Zij hebben mij meegesleurd in “het KVZ virus”. Het virus dat oa. Gezelligheid, betrokkenheid en een winnaarsmentaliteit als verschijnselen heeft. Daardoor hoefde ik niet lang na te denken toen ik in de zomer van 2016 door het bestuur werd gevraagd om coördinator Verklaring Omtrent Gedrag/ Vertrouwens Contactpersoon te worden. Want ik weet zeker dat de mensen binnen deze vereniging samen willen gaan voor een veilig sportklimaat. Waardoor kinderen en alle anderen zich vrij en veiligkunnen voelen binnen deze vereniging. Hierdoor bieden wij ze de mogelijkheid te groeien als mens en sporter.

  Alles dat werkelijk groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individue dat kon werken in vrijheid.

                                                                                                                                                   Albert Einstein